28/02/2020

Het woordje van de voorzitter

Hallo,

Even kort voorstellen: ik ben Serge Demeyere, zaakvoerder van de firma The Staff Solutions te Vichte, één van de sponsors van Wiel In Wiel (ook gekend als WiW).

Sinds begin dit jaar heb ik de functie als voorzitter van WiW op mij genomen van deze schitterende wielertoeristenclub, omringd door een ploeg van enthousiaste bestuursleden.

Zelf ben ik geen fervente wielertoerist maar daarom daag ik iedereen uit om mij zover te krijgen terug weer op te fiets “te kruipen”! Diegene dier in slaagt mag van mij een traktatie verwachten!

Via deze weg wil ik persoonlijk onze vorige voorzitter, Vincent Van Parijs, hartelijk danken voor de voorbije jaren van tomeloze inzet.

Ik heb in het verleden geleerd als voorzitter of lid van andere verenigingen om verder te bouwen op de positieve bouwstenen van een club:

  • WiW beschikt over een enthousiaste ploeg aan bestuursleden.
  • Deze worden aangevuld met een grote schare trouwe leden waar wij, indien nodig, beroep kunnen op doen om bij evenementen ook een handje toe te steken.
  • Wekelijks worden aantrekkelijke ritten georganiseerd, aanpast aan iedereen zijn mogelijkheden.
  • De club organiseert daarnaast een tal van mooie en succesvolle evenementen.
  • En worden we gesteund door trouwe sponsors die ons toelaten om onze clubleden o.a. te voorzien van deftige sportuitrusting.

Een belangrijke aandachtspunt in de toekomst wordt het aantrekken van nieuwe, jonge leden. Zodanig dat onze club verder blijft groeien en mooie uitdagingen tegemoet kan.

Ik wens in ieder geval aan iedereen alvast een aangename en veilige ontspanningsmogelijkheid toe binnen onze club Wiel in Wiel.

En tot misschien binnenkort!