Praktische informatie seizoen 2019

KLEDIJ – INSCHRIJVING ’18-‘19
Ondertussen werden reeds de voorbereidingen getroffen voor het volgend seizoen ; vroeger dan gewoonlijk, omdat WTC Wiel in Wiel volgend jaar in een nieuwe fietsuitrusting zal rijden.
Het sponsordossier hiervoor is rond, de kledijleverancier is aangeduid en wij zijn blij U te kunnen aankondigen dat wij volgend jaar in een uitrusting van VERGE Sport zullen rijden.
De uitrusting zal bestaan uit een zomertrui (koerstrui korte mouwen), wintertrui (koerstrui lange mouwen), een windstopper, een korte en een lange koersbroek met bretellen en een paar kousen. Verge staat voor hoogstaand materiaal in een aantrekkelijk ontwerp, met een extra touch voor de dames.
Het inschrijvingsgeld voor het volgend seizoen 2018-2019 zal 250 EUR bedragen voor inschrijving, individuele verzekering én de volledige uitrusting. De clubkas draagt +/- 100 EUR bij voor elk lid.
Uw kledij wordt pas besteld na ontvangst van het inschrijvingsgeld. Uw betaling wordt dus verwacht tegen uiterlijk 1/12/2018, zodat alles tijdig besteld kan worden.

Inschrijvingsbedrag seizoen 2018 – 2019 :
250 EUR voor inschrijving met individuele verzekering
255 EUR voor inschrijving met gezinsverzekering
222 EUR voor inschrijving zonder verzekering (of als 2° inschrijving in een gezin waar de 1° inschrijver de gezinsverzekering neemt)

FIETSREIS
In 2019 richt Wiel in Wiel haar 2-jaarlijkse fietsreis in. Na de Morvan in 2017 trekken wij er opnieuw op uit naar Frankrijk, meer bepaald naar de Vogezen.
Wij zullen verblijven in La Bresse (+/- 550 km) in Hotel du Lac des Corbeaux. Een hotel uitgebaat door een Vlaams koppel en gespecialiseerd in de ontvangst van fietsgroepen. Het Hotel is prachtig gelegen en een ideale vertrekplaats naar de bekende cols in de regio: Ballon d’Alsace, Grand Ballon,… Ook voor de minder geoefende fietser zijn er volop mogelijkheden op de vele “Voie vertes” (fietsroutes op o.a. oude treinbeddingen) waar vlak of slechts lichtglooiend gefietst kan worden. En dat de Vogezen de ideale streek is voor de VTT-rijders onder ons hoeft geen betoog. Fred en An zijn al op verkenning geweest en een 4-tal wegritten zijn reeds uitgestippeld. De hoteluitbater zal ons graag bijstaan voor ritten op Voie vertes en VTT, aangepast aan onze deelnemers.
Onze fietsreis gaat door van woensdag 1 mei tot en met zondag 5 mei 2019 : door de organisatie in het Hemelvaart-weekend van de Belgische kampioenschappen hebben wij er voor gekozen om het gebruikelijke tijdstip van onze fietsreis te verleggen.
De deelnameprijs handhaven wij op 365 EUR per persoon. Voorlopig hebben wij een 25-tal plaatsen gereserveerd. Het is dus in uw belang om zo spoedig als mogelijk uw deelname te bevestigen.
In bijlage vindt U een presentatie die Fred heeft voorbereid over hotel, ritten, streek,… Deze presentatie zal dan verder toegelicht worden voor de deelnemers tijdens een vergadering te Jopps.
Wij moeten het aantal deelnemers en de kamerkeuze tegen 15/11/2018 doorgeven aan het hotel.
Daarom vragen wij aan zij die inschrijven voor de Vogezen-reis om een eerste voorschot van 125 EUR over te schrijven voor 10/11/2018. Een tweede voorschot van 125 EUR dient betaald te zijn uiterlijk 15/1/2019 en het saldo van 115 EUR dient betaald te zijn uiterlijk 1/3/2019. Uw deelname wordt pas geregistreerd na ontvangst van het eerste voorschot.

RECEPTIE – SOUPER – SPONSORAVOND
Het is de uitdrukkelijke wens van vele van onze sponsors om nauwer bij onze club betrokken te worden en wij gaan hier graag op in. Daarom organiseren wij op vrijdag 8 februari 2019 onze jaarlijkse nieuwjaarsreceptie in Feestzaal Leieburcht (St-Eloois-Vijve) waar niet alleen traditioneel teruggeblikt wordt op het voorbije seizoen met o.a. de huldiging van onze kampioenen, maar bij deze gelegenheid zal ook vooruit gekeken worden naar het komende seizoen, met de voorstelling van de nieuwe wielerkledij en de kennismaking met alle sponsors voor de komende 4 seizoenen. Daarop aansluitend zal die avond in de Leieburcht ook ons jaarlijkse souper worden gehouden.
Meer info volgt nog, maar gelieve alvast deze datum aan te stippen in uw agenda en wij nodigen U nu al uit om in grote getale aanwezig te zijn.

PRACTISCH – SAMENVATTEND

– betalen van inschrijvingsgeld ’18 – ’19 van 250 EUR – uiterlijk 1/12/2018 – per overschrijving op bankrekening WiW hieronder, met vermelding van “naam en voornaam — lidgeld ‘18- ‘ 19”
– betalen van eerste voorschot voor Vogezen-reis: 125 EUR – uiterlijk 10/11/2018 – per overschrijving op bankrekening WiW hieronder, met vermelding van “naam en voornaam – Vogezen 2019”
Bankrekening WTC Wiel in Wiel : BE26 0017 9479 3929
– vrijdag 8/2/2019 : receptie – sponsormoment – souper (Leieburcht St.-Eloois-Vijve)

Met sportieve groeten,
Het bestuur van WTC Wiel in Wiel