Luik Bastenaken Luik 2019

Luik Bastenaken Luik 27-04-2019

Sportvrienden

Op 27-04-2019 rijden we Luik Bastenaken Luik voor wielertoeristen. Volgende afstanden zijn mogelijk 74, 154 of 274km.
Waarom zo een vroege aankondiging? We gaan reeds op vrijdagavond richting Luik en dit om op zaterdagmorgen een beetje relax aan de start te komen.We komen terug op zaterdagavond.Om een slaapplaats te vinden tegen een voordelige prijs gaan we reeds halverwege december beslissen waar we gaan overnachten.
Zij die het dus zien zitten om deze uitdaging aan te gaan en ook willen vertrekken op vrijdag geven best een seintje aan Fred of Denis tegen ten laatste 15 december. Uiteraard staat iedereen vrij van eventueel zelf voor een overnachting te zorgen of enkel de zaterdag naar luik af te reizen.

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *