Mons-Chimay-Mons

Start:
1 May 2012

Sinds enkele jaren rijden we traditioneel deze prachtige rally. Diegenen die deze fietstocht reeds gereden hebben kunnen dit alvast (positief) getuigen. We fietsen de 155 km, maar er kan ook geopteerd worden om een andere afstand af te leggen. Je kan bijvoorbeeld ook nog kiezen voor de 55, 85, 115 (of de 205 km … met 2600 hoogtemeters). Nieuw dit jaar is dat er eveneens een VTT-organisatie op het programma staat met 6 afstanden. Dus VTT-mannen ook jullie kunnen meegaan.

Er is dus voor elk wat wils. Zonder meer een prachtige organisatie met een uitstekend bewegwijzerd parcours te midden van een prachtig stuk natuur en dito streek (gedeelte wordt gereden op de grens met en in Frankrijk).

We verzamelen met wagens om 6.45 u. aan ons lokaal te Joppies zodat we kunnen starten om 7 u. naar Mons. Aanvang rit omstreeks 8 à 8.30 u.
Spreek onderling met elkaar af wie kan rijden met de auto. Ik kan alvast rijden en nog 3 personen + 2 fietsen meenemen. Terug in Vichte omstreeks
16 à 17 u. Graag kleine bijdrage aan de chauffeurs, gedeelde kosten …

Volgwagen is niet van de partij, dus voorzie je van het nodige pechmateriaal. Onderweg 3 bevoorradingen, voorzien van voldoende drank, fruit en proviand.

Kijk alvast eens naar de site: www.damons.be.

Dit bericht is geplaatst in Cyclo, Cyclo/VTT, Events. Bookmark de permalink.

1 Reactie op Mons-Chimay-Mons

  1. Frank Lateur zegt:

    Als het weer ok is, ga ik mee. Ik kan met auto rijden, heb een trekhaak, maar geen fietsrek meer.
    Dus ,-)

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*