Hemelvaartweekend mei 2018

Beste sportievelingen ,

De Vogezenrijders (Wim, Franky en Fred)hebben een bestemming voor het verlengd weekend van woensdag 9 mei tot zondag 13 mei . Ze gaan richting drielanden punt – “Belgie Nederland Duitsland”.
Meer bepaald het dorpje Epen, in het zuidelijkste gedeelte van Nederland (ook genoemd het zuid Limburgs heuvelland). Het dorpje is gekend voor zijn vele vakwerkhuisjes en telt iets meer dan 1100 inwoners.
Dit is dus geen organisatie van de club
Tussen Epen en Valkensburg ligt het grootste deel van het parcours van de Amstelgold race. Epen ligt ook op ongeveer 16 km van Aken en 45 km van Luik. Dus voor de parcoursbouwers geen enkel probleem. Van korte kuitenbijters tot lange beklimmingen van +- 13 km lang. Dus voor ieder wat wils.
We verblijven in het Eperland hotel in Epen. Waar we een optie krijgen voor kamers voor een 30 tal personen. Het hotel beschikt over kamers van 1, 2 en 4 personen. We zullen terug verblijven in half pension dit vanaf woensdagavond tot zondag morgen. Het avondmaal zou een driegangen menu zijn waar we de keuze zouden hebben tussen vlees of vis als hoofdgerecht. Dit wordt nog eens ter plaatse bekeken en geproefd.
We hebben het allemaal bekeken en gebudgetteerd. En we kunnen deze meerdaagse reis terug aanbieden voor de prijs van 350 euro zoals afgelopen jaar. In de prijs zit het verblijf, het ontbijt, het avondmaal, het middagmaal verzorgt door de volgers, de kosten voor de volgwagen, een drankje na de rit en after etentje eenmaal terug thuis.

Hoe inschrijven? Door het storten van een eerste schrijf van 200 euro ben je ingeschreven.

Dit alles op rekeningnr BE56 979 3251620 88 graag voor eind november. Tot die periode loopt de optie die we verkregen in het hotel. Bij afzegging na 1 december zien we ons genoodzaakt om de kosten hiervoor aan te rekenen.
Wij kijken alvast uit naar dit weekend en hopen jullie talrijk te mogen verwelkomen in Epen.

Sportieve groeten
Francky, Fred en Wim

Geef een reactie