Organisatie zaterdag 15/10/16 ipv de Challenge.

Beste clubleden,

Zoals wellicht reeds door jullie gekend gaat de traditionele jaarlijkse Challenge het weekend na de laatste wegrit dit jaar NIET door.
Echter hebben we besloten om een uitstekend alternatief te organiseren op zaterdag 15 oktober 2016. Namelijk 6 à 7 uur mountainbike-plezier naar en in het nabije Pays des Collines. Werkelijk een paradijs voor de moutainbike-liefhebbers onder ons. Midden in de natuur en niet zo ver van huis. We rijden steeds in groep en de rit is werkelijk voor iedereen haalbaar met een aangepaste snelheid. Het moet een aangenaam en sportief groepsgebeuren worden. Onderweg zijn er 2 uitgebreide bevoorradingen voorzien op bepaalde afgesproken punten met de volgwagen en verzorgd door niemand minder dan Ferdi en Ronny. Je kan eveneens nog extra proviand of reservekledij of fietsmateriaal in je eigen rugzak plaatsen in de volgwagen bij de start. Naar keuze. Na de rit worden er broodjes met gebakken barbecue-worst geserveerd in ons lokaal of buiten bij mooi weer. Verzorgd door Frans & Pol met behulp van nog enkele vrijwillige handen.
Verzamelen geblazen en start voorzien aan ons lokaal te Joppies om 9.30 u. stipt en terug in Vichte omstreeks 16.00 u. à 16.30 u.
De deelname is volledig gratis met inbegrip van de bevoorradingen, de broodjes met worst achteraf en wie weet nog eentje van de kas. Om toch een idee te hebben van het aantal deelnemers is het wenselijk dat je per kerende je naam op geeft aan Curd Depraetere of Jean-Marie Verhoest tegen ten laatste zondag 9 oktober 2016. Zo kunnen wij tijdig de nodige en voldoende boodschappen doen. Zorg dat je er bij bent en breng de zon en je beste humeur mee :-).
Met vriendelijke groet,
Het bestuur.

5 thoughts on “Organisatie zaterdag 15/10/16 ipv de Challenge.

Geef een reactie