Wiel in wiel rit van zondag 12-06-2015

Beste clubleden,
Met het zicht op onze eigen organisatie hebben we besloten om op zondag 12/06/16 bij onze vrienden ‘wtc de Nieuwenhovespurters’ onze kop eens te laten zien en de rally Flanders Field Classic te rijden. Met de groep A & B opteren we om de 75 km te rijden elk op hun eigen tempo. De C’tjes gaan voor de 45 km. De kas betaalt het inschrijvingsgeld en een consumptie na de rit op het terras of in de kantine van Racing Waregem. We hopen op een talrijke opkomst zodat we ook zij in grote getale mogen begroeten op onze rally. Zie site.

Onze planning en personeelsbestand is zo goed als rond voor onze jaarlijkse organisatie. Toch zijn we nog dringend op zoek naar 3 clubleden die in de namiddag van 12 à 13 u. tot 17 à 18 u. een van de 2 bevoorradingsposten voor de VTT willen bemannen. De stand van de wegfiets is compleet. We hebben reeds een clublid die de ganse dag op een post van de VTT wil staan en 3 leden die enkel in de voormiddag beschikbaar zijn. Dus graag per kerende nog 3 namen aub die hun zaterdagnamiddag willen opofferen voor de club. Alvast bij voorbaat van harte bedankt.

Ook op zaterdag wordt er door enkelen de rally van de Nieuwenhovespurters gereden. zowel in de voormiddag als in de namiddag. Afstanden en vertrektijden best af te spreken via de gekende kanalen.

Woensdag 15-06-2016 start om 18u !!!!!!!!!

De ritten op zaterdag en woensdag zijn in samenwerking met teamcyclingsupport en zijn geen officiële clubritten. Zij die dus vrienden of kennissen willen meebrengen dit is zeker mogelijk. De ritten worden op voorhand uitgestippeld zowel voor de ritten op zaterdag als voor de woensdag groep A en zijn steeds terug te vinden op de site van Teamcyclingsupport

Aarzel ook niet van eens naar onze Facebookpagina te surfen

Geef een reactie