Mons-Chimay-Mons

Beste fietsfanaten,

Traditiegetrouw wordt op 1 mei de rally Mons-Chimay-Mons georganiseerd. Dit jaar valt deze datum echter op een zondag, dus op onze wekelijkse clubrit. Desondanks verkiezen wij met enkelen om toch deze schitterende rally te fietsen. Zij die reeds geproefd hebben van deze organisatie kunnen enkel maar de prachtige rit beamen. Toch een van de mooiste. Er is een keuze uit verschillende afstanden, maar wij opteren voor de 155 km.  Bekijk de site

We vertrekken om 7 u. aan Jops met wagens naar de startplaats in Mons om ginder tijdig te kunnen starten en op een schappelijk uur terug thuis te zijn, laat ons zeggen rond 16 u. Jean Marie kan nog 2 fietsen en 3 personen meenemen. Voor de liefhebbers die wensen mee te gaan, gelieve verder onderling met elkaar af te spreken voor het vervoer.

Afspreken via mail of via de site

Met vriendelijke groet,

 

 

Geef een reactie