Eigen organisatie

Eigen organisatie 18-06-2016

Zoals wellicht door jullie bekend zijn we op zaterdag 18/06/16 met de club reeds aan onze 16° eigen organisatie toe. Er is een ruim aanbod voor zowel de wegfietsers met onze Vichte Classic (4 afstanden) als voor de VTT’ers met de Kapellekestocht (6 afstanden). Gezien we sinds vorig jaar eveneens zijn aangesloten bij Leiedal vzw verwachten we en hopen we op een pak meer fietsers. Onnodig te moeten vermelden dat zo’n organisatie heel wat werk met zicht meebrengt. Daarom een warme oproep aan jullie allen om hier en daar een handje toe te steken (uit- en afpijlen parcours wegfiets & VTT, klaar zetten cafetaria en terras jongensschool, bemanning bevoorradingsposten, bediening cafetaria met terras, opkuis, enz …). Zoals bij vorige edities kan dit een aardig centje opleveren voor de clubkas.

Wij nodigen je van harte uit op onze info/briefing-avond die doorgaat op vrijdag 29 april 2016 om 20 u. in ons lokaal café Den Hert.

Daar zal dan een helder en duidelijk woordje uitleg worden gegeven en kan je je naam opgeven en welke taak of taken je kan of wil uitvoeren of aan meewerken. Een pro forma planning houden we alvast klaar.

Een traktaatje (of meerdere) van de kas zal er dan ook wel bij horen. Wij zullen het alvast heel fijn vinden om je op deze vrijblijvende vergadering te mogen begroeten.

Alvast van harte bedankt bij voorbaat voor de bereidwillige medewerking.

Het bestuur.’

Geef een reactie