Wiel in wiel rit van zondag 03-04-2016

Beste Wiel in wiel fietsers,

Zondag 03-04-2016 rijden we terug in drie groepen.

Groep A: afstand:83,5km voorziene aankomst. 11u

Vichte -Mainvault – Vichte

bekijk of download de route voor zondag

Groep B: +/-60km voorziene aankomst. 10u30

Groep C: afstand: +/- 40km voorziene aankomst. 10u

Op zaterdag wordt er door enkelen de ronde van Vlaanderen gereden. Voor zij die een mooi alternatief wensen. Er word door enkele fietsers Tielt – Breskens – Tielt  (155km) gereden. Er werden al enkele afspraken gemaakt via de site Teamcyclingsupport.  bekijk de rit

Woensdag 06-04-2016 start om 18u !!!!!!!!!

De ritten op zaterdag en woensdag zijn in samenwerking met teamcyclingsupport en zijn geen officiele clubritten. Zij die dus vrienden of kennissen willen meebrengen dit is zeker mogelijk. De ritten worden op voorhand uitgestippeld zowel voor de ritten op zaterdag als voor de woensdag groep A en zijn steeds terug te vinden op de site van Teamcyclingsupport

Aarzel ook niet van eens naar onze Facebookpagina te surfen

 

One thought on “Wiel in wiel rit van zondag 03-04-2016

Geef een reactie