Wiel in wiel rit van Zondag 20-03-2016

Beste Wiel in wiel fietsers,

Zondag 20-03-2016 rijden we terug in drie groepen.

Groep A: kopman Fred M,  afstand: 80km  voorziene aankomst. 11u

Vichte – Ruislede – Vichte

bekijk of download de rit voor zondag

Groep B: kopman Dario  afstand: +/-60km  voorziene aankomst. 10u30

Groep C: Kopman Vincent afstand: 40km  voorziene aankomst. 10u

Ook na de winterperiode blijven we op zaterdag rijden. We starten om13u30 op de gekende startplaats aan Joppie’s voor een rit van +/- 80km. Aankomst voorzien tussen 16u30 en 17u15.

Voor de fietsers die op zaterdag eventueel een toertocht willen rijden. Deze spreken best af via de site of via onze facebook pagina

Ook starten we terug met onze woensdagavond ritten. Nog tot en met woensdag 23-03 vertrekken we om 17u30 tot 19u. Vanaf 30-03 wordt er opnieuw om 18u vertrokken en wordt er opnieuw in twee groepen gereden voor een rit van ongeveer 2uur.

De ritten op zaterdag en woensdag zijn in samenwerking met teamcyclingsupport en zijn geen officiele clubritten. Zij die dus vrienden of kennissen willen meebrengen dit is zeker mogelijk. De ritten worden op voorhand uitgestippeld zowel voor de ritten op zaterdag als voor de woensdag groep A en zijn steeds terug te vinden op de site van Teamcyclingsupport.

Aarzel ook niet van eens naar onze Facebookpagina te surfen

Na de rit van zondag worden de rally-kaarten uitgedeeld plus de kalender van Leiedal met ritten-kaart.  Tevens zijn er ook affiches van onze eigen organisatie beschikbaar voor de liefhebbers

 

 

 

 

Geef een reactie