Jaarlijks souper

We hebben dit jaar geopteerd om te proeven van de culinaire kookkunsten van de Traiteurdienst Blockeel uit Oudenaarde, die trouwens de huiscateraar is van het VIP-dorp van de profkoers Textielprijs Vichte. Veel lovende woorden mochten we horen na deze wielerhoogdag. We opteren voor de volgende formule: verzorgde staande sprankelende receptie met 6 luxe hapjes. Daarna hoofdgerecht aan tafel voor een gebakken kalfsmédaillon met truffelsaus, seizoensgroeten en kroketjes, voorzien van aangepaste wijnen. Als dessert wordt er tiramisu met ferrero rocher en koffie geserveerd. De kostprijs bedraagt 40 € per persoon, voor de ganse avond en … stuk van de nacht met alle dranken voor, tijdens en na het eten inbegrepen. Nadat de maagskes gevuld zijn zal er een woordje geplaceerd worden door onze voorzitter met huldiging van onze kampioenen en vermelding van onze sponsors en chauffeurs. Daarna tijd om de beentjes te strekken bij leuke muziek.

img_2707-large
Logocompl

2 thoughts on “Jaarlijks souper

Geef een reactie